“Azok számára, akik szívünkhöz közel állnak, különleges alkalmakra vagy csak azért, hogy kimutassuk szeretetünket válasszuk a Lauenstein Cukrászat különleges ajándékcsomagjait, amelyek valódi érzelemeket fejeznek ki és az ajándékozottnak igazi élvezetet nyújtanak.”

Az elegáns csomagolás ízletes pralinékat, krémes trüffeleket és szájban olvadó apró édes falatkákat takar. Íme néhány példa, hogyan könnyítheti meg ajándékválasztását a Lauenstein Cukrászat csábító pralinéi segítségével egész éven át:

  • Valentin napra, vagy Anyák napjára: az ajándékozott bizonyára örömmel fogadja majd a sötét piros, szív alakú fémdobozkát, benne a kézzel készített praliné specialitásokkal vagy a vonzó, töltött, „For You” feliratú praliné szíveket.
  • A nagy múltú Fabergé tojások minden Húsvétkor meglepetést okozhatnak az új, vonzó külsőnek és a csokis belsőnek köszönhetően. Gyűjtőknek tökéletes!
  • Vendégként megnyerhetjük vendéglátónk szívét a különleges Lauensteiner kincses szekrénykével: a kézzel készített trüffel és pralinéspecialitásokat egy gyönyörű, apró fadobozba rejtettük.
  • Az ajándék táblás csokoládék dekoratív csomagolásukkal tökéletesen kifejezhetik nagyra becsülését.
  • Az egyedülálló Lauensteiner trüffel krém – avagy a kanalazható praliné – csinos fa tartóban minden születésnapi kávét megédesít. A csokoládé fanatikusok pedig elolvadnak a boldogságtól.
  • A karácsonyi időszakban  a türelmetlenkedőknek a Lauensteiner adventi natptáraival kedveskedhetünk.

A sort a végtelenségig folytathatnánk. Melyik szerettének próbál megfelelő ajándékot találni?

NEUHEITEN
Kis ajándékok a barátság megőrzésére!
Csokoládé nyáron? Próbáld ki és lepj meg valakit a szájban olvadós trüffeleinkel és pralinéinkal!