“A Lauenstein Cukrászat különleges válogatásainak kitűnő kombinációja az alapanyagok harmóniáján és a szándékos kontraszton alapul.”

A Lauenstein Cukrászat válogatásai, különböző egyedi választékaink kombinációi, amelyeket „építészeti” részletességgel alkottunk. Mely csomagolás illik az egyes válogatásainkhoz? A trüffelek és pralinék aromáit, valamint alapanyagait ugyanúgy figyelembe kell vennünk a kiválasztás és az összeállítás során, mint a látványt és a termékek védelmét.

Példának okáért az eredeti Lauensteiner Confidor teljesen egyedi csomagolás, amely egy finom cseresznyefából készült apró pralinétartó fiókos szekrény. A Lauenstein Cukrászat legjobb trüffeleit tartalmazza, három szinten. A tálaló szett segítségével, amely egy rozsdamentes acél tálcából és egy speciális trüffel fogóból áll, a trüffeleket a legmegfelelőbb módon tálalhatjuk.

Lauensteiner® Confidor Lauensteiner® Confidor

Ezeken a specialitásokon túl a csokoládékülönlegességek szerelmesei szívesen választják az olyan prémium válogatásainkat, mint a „Fischbachsmühle”, a „Classic”, a „de Luxe” vagy az alkoholmentes válogatásainkat, ugyanúgy, mint a speciális alkalmakra összeállított ajándékcsomagainkat.NEUHEITEN
Kis ajándékok a barátság megőrzésére!
Csokoládé nyáron? Próbáld ki és lepj meg valakit a szájban olvadós trüffeleinkel és pralinéinkal!