“Annyira nyugodt és zöld, ugyanakkor kissé misztikus is a Frank-erdő. Ebből a nyugalomból és koncentrált szépségből merítik cukrászaink az inspirációt remekműveik elkészítéséhez.”

Mühle Bárki, aki Felső-Frankföldön a Fischbachsmühle felé tart, el kell haladjon az együdállóan varázslatos sötétzöld színű Frank erdő mellett. Ebben a mesés környezetben, egy legendákba burkolózó kastély lábánál a világ legmisztikusabb pralinéi készülnek. A Lauenstein Cukrászat pralinéi.


Az embernek olyan érzése támad, mintha egy csodálatos történet résztvevője lenne. A tömeggyártást felváltja a kézművesség művészetének szeretete, a csokoládékészítés igazi, tradicionális művészete. A Lauenstein Cukrászatban csak tökéletes alapanyagokat használunk a speciális pralinék és trüffelek elkészítéséhez. A receptjeink titkát a minőség iránt elkötelezett cukrászaink már több, mint negyven éve őrzik. És ez teszi a krémes pezsgős trüffelt, a pompás gyömbéres pralinékat vagy a csodálatos makadámdiós alkotásainkat az egész világon keresett igazi ínyencségekké. Kényeztesse magát egy csodálatos pillanattal és ossza meg a Lauenstein Cukrászat egyik édes titkát velünk!

NEUHEITEN
Kis ajándékok a barátság megőrzésére!
Csokoládé nyáron? Próbáld ki és lepj meg valakit a szájban olvadós trüffeleinkel és pralinéinkal!