“Ahogyan a folyékony, aranybarna réz, úgy csordogál a lágy csokoládé a praliné szélén. A mester óvatosan finom mintát rajzol az új remekművére. Ez a pillanat a trüffel fénypontja.”

A Lauenstein Cukrászat filozófiája szinte teljesen megegyezik a manufaktúrák tradicionális gondolkodásmódjával: Értékes termékek, igazi csokoládé ékszerek, kézzel készítve.

Amíg az ipari nagyvállalatok hihetetlen mennyiségű csokoládét dolgoznak fel a nap huszonnégy órájában, a hét minden napján, addig a mi cukrászatunkban olyan emberek dolgoznak, akiknek  a csokoládéból készült apró mesterművek igazi szenvedélyük. Itt a világ legjobb kakaóbabjából készült  magas minőségű nyers csokoládé kerül kiválasztásra és kóstolásra. Folyamatosan tökéletesített receptek felhasználásával készülnek a selymes, krémes töltelékek. Ez a párizsi krém a pralinék és a trüffelek lelke, amelyet a legjobb csokoládéból, tejszínből vagy vajból készítünk, és ízárnyalattól függően alkohollal finomítunk. A Lauenstein Cukrászat specialitásaihoz szükséges párizsi krém gyártásához hatalmas gyakorlatra és végtelenül nagy körültekintésre van szükség. Ugyanúgy, ahogy a finom dekorációk felhelyezéséhez – minden darabról elmondhatjuk, hogy egy kézzel festett egyedi darab.Folytatás »

NEUHEITEN
Kis ajándékok a barátság megőrzésére!
Csokoládé nyáron? Próbáld ki és lepj meg valakit a szájban olvadós trüffeleinkel és pralinéinkal!