Egy rövid (alfabetikus) betekintés a Lauenstein Cukrászat titkaiba...

A-E   |  F-M  |  N-Z

A mint Aroma
A Lauenstein trüffelek és pralinék aromái sok összetevőből állnak össze. Mindenek előtt cukrászaink döntenek az új alkotások különböző alapanyagaival kapcsolatban. Ezután a feldolgozásmódok közül azt az egyet választjuk ki, amely legjobban kiemeli a választott aromát. Van olyan alapanyag, amely ízének teljes kibontakozásához alkohol hozzáadása szükséges, mások selymes tejszín- és/vagy vajágyon mutatják meg a bennük rejlő zamatokat. Minden praliné csomagolása aromatartó és így termékeink megtartják összetéveszthetetlen ízüket egészen az Ön otthonáig.

E mint Egyedülálló
Az ipari pralinétermeléssel ellentétben gyárunk minden egyes terméke egyedülálló. A praliné vagy a trüffel lehűtése előtt a dekorációt kézzel visszük fel. A dekoráció lehet egy új réteg csokoládé, dió, marcipán, stb. Egy nagyon finom pralinévillával díszítés is rajzolható a még puha felületre. A lehetőségeinknek csak képzeletünk szabhat határt. Sok vevőnk, egyénre szabott termék előállítását kéri, hogy pralinéinkat marketing célokra használják.

E mint Egyszerűen tejszín
A Lauenstein Cukrászatból egyszerűen nem hiányozhat a friss tejszín. A selymes állagú termék adja a pralinékhoz és trüffelekhez nélkülözhetetlen párizsi krém aromáját, és fontos ízhordozó szerepet is ellát.

E mint Eredeti Lauensteiner

NEUHEITEN
Kis ajándékok a barátság megőrzésére!
Csokoládé nyáron? Próbáld ki és lepj meg valakit a szájban olvadós trüffeleinkel és pralinéinkal!