“A csokoládékészítés művészete egy olyan, kreatív mestermunka, amelyhez  minden érzékszervünkre szükségünk van a mindig megújulú, magával ragadó alkotások elkészítéséhez.”

Amellett, hogy ragaszkodunk a tradicionális gyártási technológiához, a különleges és új ízkombinációk kifejlesztése a Lauenstein cukrászainak egyik legfontosabb feladata. Jól tudjuk, hogy az igazi ínyencek mindig valamilyen egyedülálló ízélményre, új, izgalmas apróságokra vágynak. Ezért széles termékkörünket innovatív és meglepő termékekkel egészítjük ki. Jó példa erre a fahéjas korianderes pralinénk, vagy a mézes kardamonos trüffelünk, amelyek igazi afrodiziákumok. Ezen túl a népszerű klasszikusainkat, a finom tejszínes trüffelt, a Marc de Champagne trüffel specialitást vagy a marcipános, csokoládéval borított , dióval díszített párizsi tekercset is  nagy odafigyeléssel gyártjuk.

Akár egyféle, akár sokféle csokoládéból összeállított, vagy különleges ajándékcsomagokról legyen szó, a csokoládéékszerek a legnagyobb hozzáértésről tanúskodnak és érzéki örömöket jelentenek mindazok számára, akik megkóstolják.NEUHEITEN
Kis ajándékok a barátság megőrzésére!
Csokoládé nyáron? Próbáld ki és lepj meg valakit a szájban olvadós trüffeleinkel és pralinéinkal!