Egy trüffel talán csak egy falatnyi csoda. De ha ezt az Ön nevével díszítjük, az betekintést enged a cége filozófiájába.

Az a fajta édes meglepetés, amelyet például a kifinomult vendég a tökéletesen elrendezett damaszt párnáján talál a hotelszobájában, a megbecsülés és a kiváló stílus jele. De az üzleti partner vagy a lojális vevő is a tisztelet kifejezését látja, ha egy egyénre szabott reklámajándékkal kedveskedik neki a Lauenstein Cukrászatból. Elgondolkodott már azon, hogy ebből hogyan profitálhat cége?
5 csillagos luxushotelek a világ minden részén, híres tengerjáró hajók és nemzetközileg híres vállalkozások vendégeiknek és vevőiknek Lauenstein Cukrászat pralinéit kínálják. Igény esetén a finom mesterműveket cégének logójával, kezdőbetűivel vagy jelzésével ellátott kis táblával díszítjük. Az üdvözlés egészen egyedülálló módja, ami ráadásul az igazi ínyencek szájában olvad. Elrendezés szempontjából szabadon válogathat a specialitásaink közül.
A Lauenstein Cukrászat díszes és egyedülálló vevői igényeket is kielégít.
Kapcsolja össze hírnevét a cukrászművészet remekeiveil!

Termékeink ideálisak lehetnek.

  • Termékkihelyezésekkor / új termék bevezetésekor
  • Céges évfordulóra
  • Születésnapokra
  • Kiállítási standjukon vagy konferenciákon, stb.

Akár egy pralinéra helyezett, csokoládéba nyomott céges logóról vagy egy egyedileg tervezett ajándékcsomagolásról legyen szó, örömmel állunk rendelkezésére, hogy megtervezzük  felejthetetlen édes üzenetét. Kérjük lépjen velünk kapcsolatba!

NEUHEITEN
Kis ajándékok a barátság megőrzésére!
Csokoládé nyáron? Próbáld ki és lepj meg valakit a szájban olvadós trüffeleinkel és pralinéinkal!