Tisztelt Üzleti Partnerünk,

A Lauenstein Cukrászat egyedi ajándékötletekkel kedveskedik Önnek.

A magas minőségű és páratlan, elsőosztályú alapanyagok használata és a mesterséges tartósítószer-mentes termékek a Lauenstein Cukrászat védjegye. Az alapanyagoknak szigorú követeleményeknek kell megfelelniük: a krémes nugát, a friss tejszín, a ropogós mandula és a diók, a remek fűszerek, a magas kakaótartalmú, szájban olvadó csokoládé, ugyanúgy, mint a pezsgőbor specialitások és a prémium minőségű gyümölcs brandyk mind az ízletes pralinék és trüffelek alapanyagai, azon ínyencek számára, akik értékelni tudják a lassú,tudatos élvezetet.

A kézi gyártás összehasonlíthatatlanul bonyolult és nagyfokú koncentrációt igényel. Amennyiben meglátogatja gyárunkat a helyszínen betekintést nyerhet a tradicionális csokoládégyártás művészetébe.

Több, mint 40 éve elköteleztük magunkat a legjobb minőségű, legkülönlegesebb módon elkészített trüffel és praliné specialitások tradíciójának. Termékeinket szeretettel és egyedileg, kézzel készítjük. Mi nem csak felejthetetlen finomságokat ajánlunk Önnek, de garantáljuk promóciós ötleteinek professzionális kivitelezését is.
Egyedi promóciós praliné és trüffelspecialitások, az Ön cégének logójával – a különböző édes promóciós ajándékoknak csak a képzelete szabhat határt!
Tegyen mély benyomást specialitásaink ajándékozásával:

  • karácsonyi ajándékként munkatársainak
  • köszönőajándékként kiállításokon és konferenciákon
  • termékbevezetés ösztönzéseként
  • hotel újranyitáskor 

Nagyon különleges kívánsága és ötlete van? Örömmel adunk Önnek egyedi ajánlatot.

NEUHEITEN
Kis ajándékok a barátság megőrzésére!
Csokoládé nyáron? Próbáld ki és lepj meg valakit a szájban olvadós trüffeleinkel és pralinéinkal!